Keukens

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van keukens. Dit kan gaan van een landelijke keuken in eik tot een moderne keuken in zwarte fineer. 
 

Dressings & Kasten

Naast keukens zijn kasten op maat hetgene waar we het meeste ervaring en expertise in hebben. Niet enkel dressings, maar ook tv-kasten, halkasten, bureaukasten... komen ruim aan bod in onze portfolio.
 

Badkamermeubels

Op zoek naar een badkamermeubel op maat gemaakt? Dan zijn wij hier de geschikte partner voor. Wij denken graag met jou mee over de praktische indeling ervan. Ook met het kiezen van de juist tegels, kraanwerk enz.. kan onze interieur vormgeefster helpen.
 

Interieuradvies

Je wil heel graag een nieuwe keuken of je doet een totaalrenovatie en hebt hulp nodig met de indeling en het bepalen van de materialen, kleuren...? Wij helpen jou hier heel graag mee verder! 

Wij denken graag mee om een ruimte het mooiste tot zijn recht te laten komen, in samenhang met de andere ruimtes. Het doel is om een gevoel van rust te creëren in je woning. Ook voor commerciële doeleinden denken wij graag mee over hoe je jouw zaak het beste inricht als ware een visitekaartje voor je klanten.

Waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Moodboard: Stijl & Basiskleuren
  • Bepalen van de indeling
  • 2D en/of 3D schets
  • Uitgebreid kleuradvies
  • Materiaaladvies
  • Shoplist

Waarvoor kan je bij ons concreet terecht?

Maatwerk

Jullie weten perfect hoe de keuken van jullie dromen er uit ziet, hebben reeds een idee wat de ideale indeling is van de dressing die jullie graag in de slaapkamer willen,.... maar zoeken nog iemand om dit in de perfectie uit te voeren? Dan zijn wij hier de geschikte partner voor! Wij leveren topkwaliteit en kunnen alles vervaardigen naar jullie wensen. 

Interieuradvies

Je hebt een huis gekocht maar weet niet goed hoe je de nieuwe indeling van de ruimtes moet aanpakken of in welke stijl/materiaal/ kleur je deze het best tot zijn recht laat komen? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! Zonder verplichting om de uitwerking van de schrijnwerkerij door ons te laten uitvoeren.

Maatwerk én Interieuradvies

Kies je voor een combinatie, dan is dit als het ware onze 'total package', perfect voor totaalrenovaties of B2B projecten! Wij maken eerst een ontwerp van de indeling en kiezen mee de materialen ed. Op basis van het ontwerp maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor het maatwerk. Ga je akkoord met offerte en kies je voor Riemslagh Interieur? Dan wordt de prijs voor het gegeven interieuradvies met 70% verminderd!