Wie zijn wij?

Wij zijn Toon & Lien en hebben sinds januari 2022 de zaak van Lien haar vader overgenomen, Riemslagh Solutions toen genaamd.

Riemslagh Solutions heeft jarenlange ervaring en talloze tevreden klanten, die allemaal kunnen beamen dat Riemslagh Solutions bekend staat om precisiewerk, een bedrijf dat alle afspraken nakomt wat betreft leveringstermijnen en plaatsingen, uitvoeringen in hoge kwaliteit... Ook het aanbieden van oplossingen en meedenken met de klant is waar Riemslagh Solutions voor staat.

Wij hebben de fakkel overgenomen en zetten dit in dezelfde lijn voort (we kunnen ten alle tijde terugvallen op de expertise van Riemslagh Solutions), maar onder de naam "Riemslagh Interieur". Lien heeft een opleiding Interieurvormgeving achter de rug en wil graag dat tikkeltje extra bieden aan de klanten zodat het interieur echt een mooi geheel kan worden waar je tot rust kan komen. Toon zorgt voor de technische kant van de zaak zoals de opmeting, uitvoering en de plaatsing. 

Wij dragen klantvriendelijkheid enorm hoog in het vaandel, dus je mag ons voor elke vraag geheel vrijblijvend contacteren! Wij helpen jullie met heel veel plezier verder!

Naast het bedrijf gaat al onze aandacht voorlopig naar een nieuw gezinslid dat we in de zomer van 2022 hebben mogen verwelkomen, ons zoontje Viktor.